Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ni Kappa- Σύγχρονη κατάδοση και ρουφιανιά.

Το οτι ο πολυς ο κοσμος κοιμαται με τα τσαρουχια ειναι γεγονος αναμφισβητο.  Τα παλια (οχι και τοσο καλα) χρονια οταν, αμεσως μετα τον πολεμο, βασιλευε απροκαλυπτα η πολιτικη τρομοκρατια και η καταπιεση (τα φασισταρια κυνηγουσαν τα κομμουνια και τα κομμουνια τα φασισταρια με απεριγραπτο μίσος και ωμοτητα - κυριο χαρακτηριστικο της ημιμαθειας και του φανατισμου) συνηθως ο περιπτερας ή ο ψιλικατζης, αλλά και μελη της ιδιας οικογενειας ήταν οι μοναδικες πηγες πληροφορησης των δεξιων και αριστερων καθεστωτων.  Το ενα εγκληματουσε για την ελευθερια και το αλλο για την δικαιοσυνη· ομως και τα δυο ηταν το ιδιο απανθρωπα και εγκληματικα. Το αιμα και ο πονος είναι καλλητα φιλαρακια και η καταγωγη τους κοινη.
Σημερα, πηγη πληροφοριων για την εξοντωση των ανεπιθυμητων εχθρων της Ν. Ταξης δεν είναι οι ρουφιανοι, οι γειτονες και άλλα κοινωνικα τρωκτικα, αλλα τα ιδια τα θυματα τα οποια εναντι μιας προσκαιρης ικανοποιησης της ανθρωπινης περιεργειας των (αραγε που να βρισκεται η Μαρία η πρωτη μου αγαπη στο δημοτικο; ή ο ομορφονιος της γειτονιας ο Κωστας που εκαιγε τις κοριτσιστικες καρδιές; κ.λπ) και για να περασουν την ωρα τους σπαζοντας πλακα, καταθετουν απο μονα τους τις πληροφοριες που η Ν. Ταξη χρειαζεται για τον εκβιασμο ή την εξαφανιση τους απο το προσωπο της γης.
Τα περιφημα blogs γνωριμιας (βλ. Facebook, Twitter, Linkedin, Spokeo, κ. α.) είναι οι λυκοι με την προβεια προβατου που προωθουν το εγκλημα και την διαφθορα όσο κανεις άλλος.  Μπροστα τους ωχρια καθε εθνικη Μαφια (ιταλικη, κινεζικη, ρωσσικη, κ. α.). Τα παρακάτω στοιχεια και εικονες ειναι αδιαψευστοι μαρτυρες κατηγορίας.  
Η παροχή των πληροφοριων και το βαθος τους που ξεπερνούν κάθε οριο χρήσης, ειναι εργαλειο στα χερια της κάθε εγκληματικής οργάνωσης (βλ. τραμπουκους και μαφιες) η οποια μ' ενα κλικ, μπορει να εχει δωρεάν προσβαση στις πληροφοριες που χρειαζεται. Ομολογω ότι τοσο φτηνους ρουφιανους δεν εχω ξανασυναντησει.  Με 0,95 σεντς μεχρι και 1,95 δολ. έχουν προσβαση σε καθε πληροφορια που χρειαζονται.  Αν ομως ληφθουν υποψη τα δισεκατομμυρια των περιεργων τοτε, παραγματικα, μιλαμε για big business.
Επιθυμει, ο καθε ενδιαφερομενος να γνωριζει τα πλυμενα και τ' απλυτα καποιου (ηλίκια, φυλο, οικογενειακή κατασταση ονοματα, ηλικιες, διαιτητικες ή σεξουαλικες προτιμησεις και διαστροφες, σημερινη ή χθεσινη κατοικια, οικογενειακη κατασταση και καταγωγη, όνομα συζυγων, παιδιων και φωτογραφιες τους, τηλεφωνα, φωτογραφιες φίλων και γειτόνων, επαγγελμα, κατασταση ποινικού η φορολογικου μητρωου κ. ά. πολλά;) δεν έχει να κανει παρα ενα κλικ και μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου έχει στην οθονη του τις πληροφοριες που θέλει, ενώ το απορρητο των προσωπικών δεδομενων παει περιπατο. Το ρουφιαναριο των blogs ειναι η πιο καλα οργανωμένη επιχειρηση.
Και επειτα αναρρωτιονται τα προβατα γιατι δεν διορθωνεται η κατασταση ή γιατι δεν επεμβαινει ο Θεος.  Μας πως μπορει να διορθωθει η κατασταση, εστω και με την επεμβαση του Θεου, όταν το ίδιο θυμα με το σημα της προσωπικοτητας του, ραμμενο στο μανικι του (σας θυμιζει τιποτα αυτό το ραψιμο;) σκυβει το κεφαλι του και το προσφερει αδιαμαρτυρητα στον αποκεφαλιστη του χωρις να κανει μητε ένα μπεεεεεε;
Ξερω ότι υπαρχουν ποικιλες γνώμες για την υπαρξη του Θεου ή οχι.  Δικαιωμα του καθενος είναι να πιστευει ή να μην πιστευει.  Αν όμως υπαρχουν καποιοι που θεωρουν τον διαβολο ως προϊον φαντασιας, τοτε είναι μ@λ@κες με λοφιο και γι' αυτό είναι αξιοι της τυχης τους.
Αυτά για σήμερα.
Ενας αιρετικος χριστιανος.

Υ. Γ.     Αξίζει να δωθει ιδιαιτερη προσοχη στην νομικη προειδοποιηση (CAUTION) όπου μεταξύ των αλλων γινεται λογος για την διαθεση μερικών δισεκατομμυριων φακελων, ενω ταυτόχρονα προειδοποιειται ο χρηστης να  περιμένει να δει όσα δεν μπορει να φανταστει ο νους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου