Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Νικολάου Κουμαρτζή (Solon Aimonas Eautou): Ευνούχοι- Οι Απόκληροι Έμπιστοι της Ανθρωπότητας

http://www.metafysiko.gr/?p=4582

Καλωσόρισμα από τον Δαμιανό Βασιλειάδη στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Καλωσόρισμα των κινήσεων και κινημάτων από τον Δαμιανό Βασιλειάδη
στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2014


Αγαπητοί σύνεδροι,

έχω την χαρά και την τιμή, η οποία μου ανατέθηκε από μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Β΄ Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να καλωσορίσω  τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα απ’ όλην την Ελλάδα.
Όλους εμάς από τα διάφορα κινήματα μας συνδέει άρρηκτα ένας κοινός τόπος: Ο πατριωτισμός. Ένας πατριωτισμός που έχει δύο βασικούς πυλώνες; τα εθνικά από τη μια και τα κοινωνικά από την άλλη, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους σε μια διαλεκτική σχέση.

Δεν νοείται κοινωνικός αγώνας χωρίς εθνική ανεξαρτησία και δεν έχει νόημα Εθνική Ανεξαρτησία, χωρίς κοινωνικούς αγώνες.

Η αποσύνδεση του ενός από το άλλο είναι βέβαιο ότι ακυρώνει και τα δυο.

Από τα κινήματα που παρευρίσκονται στο συνέδριο άλλα θα χαιρετήσουν την ευόδωση των εργασιών και θα συνταχτούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε μια κοινή πορεία και άλλα θα συμμαχήσουν σε μια ισότιμη και αμοιβαία στρατηγική συνεργασία μαζί τους, με ένα κοινό στόχο: την απελευθέρωση της χώρας και παράλληλα την εσωτερική της ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα, ηθικά, πνευματικά, κοινωνικά, πολιτικά, παραγωγικά και πολιτισμικά.
Η μαζική συμμετοχή των κινημάτων θα δώσει την απαραίτητη δυναμική στο πατριωτικό κίνημα συνολικά, για να αντεπεξέλθει νικηφόρα σε όλες τις αφόρητες πιέσεις του συστήματος και τις φυγόκεντρες δυνάμεις από τον πατριωτικό χώρο, ορατές και αόρατες (ήδη βλέπουμε κάποιες αποχρώσες ενδείξεις), που στα πλαίσια του συστήματος κινούν θεούς και δαίμονες στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, για να ακυρώσουν την δυναμική των πατριωτικών δυνάμεων. Γιατί οι πατριωτικές δυνάμεις αποτελούν αξεπέραστο ανάχωμα στα σχέδια υποδούλωσης και εκμετάλλευσης της πατρίδας μας.
 Όμως, όπως είπε ο φιλόσοφος Μιχαήλ Ψελλός, «Ο άνθρωπος είναι ευμετάβλητο ζώο, ιδίως όταν βρίσκει λογικοφανείς δικαιολογίες για τις μεταβολές του».
Στόχος του συστήματος, λοιπόν, σε πρώτο πλάνο, είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά και όλες οι πατριωτικές δυνάμεις, που θα αποτολμήσουν, εντός και εκτός εισαγωγικών, να συμπαραταχθούν σε συνεργασία μαζί τους με τον ένα ή άλλο τρόπο ενάντια στο σύστημα της πολυποίκιλης εξάρτησης, στον κοινό αγώνα για την απελευθέρωση και αναδημιουργία της πατρίδας μας.   
Σας ευχαριστώ