Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Χριστούλας, 2012

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ - ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ο 77χρονος φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας, έδωσε τέλος στην ζωή του σήμερα το πρωϊ.
Η τοποθεσία που επέλεξε να πραγματοποιήσει την πράξη του ηταν άκρως συμβολική. Την πλατεία Συντάγματοςμπροστά στο κτήριο που απεργάζονται την πολιτική δολοφονία ενός ολόκληρου λαού. Στη Βουλή των Ελλήνων.Πρόκειται για μια πράξη ανάλογη με αυτή του Τυνήσιου νεαρού Μοχάμεντ Μπουαζίζι που ήταν η σπίθα για την αραβική εξέγερση. Είναι η κυβέρνηση της τρόικας και των μνημονίων που δολοφονεί καθημερινά έναν ολόκληρο λαό. Και αυτό δεν γίνεται μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε άλλες χώρες, όπως πρόσφατα στην γειτονική Ιταλία. 
Το σημείωμα που άφησε ο Δημήτρης Χριστούλας δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω
άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου». 

Ένα μήνυμα έχουμε να στείλουμε στους κατά συρροήν δολοφόνους μας:  
Ας μην εφησυχάζουνε. Το τέλος τους πλησιάζει. Τους υποσχόμαστε ότι θα μας βλέπουνε συνεχώς απέναντι τους. Ζούμε πλέον σε μια χούντα νέου τύπου, πιο «εξελιγμένη, πιο ύπουλη, πιο σκληρή». Έτσι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.Το ζώο είναι λαβωμένο, βρίσκεται στα τελευταία του και μας δείχνει τα χαλασμένα του δόντια. Είμαστε το 99%. Αρκεί μόνο η σφικτή γροθιά του λαού για να τους ρίξει στο καιάδα της ιστορίας, μαζί με τα τοξικά τους προϊόντα. Δεν έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν της εξέλιξη της ιστορίας του ανθρώπου. «Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε γονατιστοί. Ας εγερθούμε!.» ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
www.kinimadenplirono.gr