Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησε η τελική μάχη στο Xαλέπι: Συριακός Στρατός και ρωσικές δυνάμεις "θερίζουν" τους ισλαμιστές - Σκληρές εικόνες (vid)

Ξεκίνησε η τελική μάχη στο Xαλέπι: Συριακός Στρατός και ρωσικές δυνάμεις "θερίζουν" τους ισλαμιστές - Σκληρές εικόνες (vid): Ξεκινάει η "μητέρα των Μαχών" για την ολοκληρωτική επικράτηση στο Χαλέπι: Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες με άρματα μάχης Τ-90 έφτασαν στην πόλη Al-Safira στο Ν.Α. Χαλέπι με τη Χεζμπολάχ να στέ

Πύραυλοι cruise που εξαπέλυσαν ρωσικά πλοία της Μεσογείου πέρασαν πάνω από τα... κεφάλια των Τούρκων και εξαϋλωσαν τζιχαντιστές στα σύνορα της Συρίας (vid)

Πύραυλοι cruise που εξαπέλυσαν ρωσικά πλοία της Μεσογείου πέρασαν πάνω από τα... κεφάλια των Τούρκων και εξαϋλωσαν τζιχαντιστές στα σύνορα της Συρίας (vid): Τα μηνύματα της Ρωσίας προς την Τουρκία τις τελευταίες ημέρες ταξιδεύουν με πυραύλους cruise kalibr. Και για να εξηγήσουμε τι εννοούμε, πλοία του ρωσικού Στόλου που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο

Ζαγάλισα - Εφημερίσα των Ελλήνων Πομάκων ΑΓΑΛΙΣΑ

ΖΑΓΑΛΙΣΑ.κντ16.
Αγαπητοί φίλοι.
Μαζί με τον ερχομό τού νέου χρόνου δράττομαι τής ευκαιρίας να σας υπενθυμίσω ότι οι Πομάκοι συμπατριώτες μας μάχονται σκληρά, από χρόνια τώρα, για την εθνική τους επιβίωση.  Εγγραφείτε συνδρομητές στην “ΖΑΓΑ’ΛΙΣΑ”, την εφημερίδα τους, για να έχετε νέα τους και πληροφορίες, από πρώτο χέρι, για τον αγώνα που δίνουν ενάντια στο τουρκικό προξενείο το οποίο με την ανοχή τών…. “ελληνικών” κυβερνήσεων, δρα ανενόχλητο για τον εκτουρκισμό τών ελλήνων Πομάκων συμπατριωτών μας.
Μαζί με την αγάπη σας στείλτε και την συνδρομή σας ως δείγμα συμπαράστασης (και όχι μόνο) για τους αγώνες τους.
Ευχαριστώ.
Νι Κάππα (Αθήνα)