Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Νέες «βόμβες» Πανούση:

«Ο Τσίπρας ξέρει τα στοιχεία – Ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι που με απειλούν!»

wpid-wp-1447009138592.jpeg
Φωτιά παίρνει το πολιτικό σκηνικό μετά τις καταγγελίες του Γ. Πανούση για απειλές κατά της ζωής του ακόμα και από πολιτικούς που έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του στο Mega, αποκάλυψε ότι πρόσωπα και στοιχεία για την υπόθεση αυτή έχουν τεθεί υπόψιν του ίδιου του πρωθυπουργού. Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται ακόμα και τώρα στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα περισσότερα από τα στοιχεία που κατέχω είχαν γνωστοποιηθεί στον πρωθυπουργό εδώ και τέσσερις μήνες κατά δήλωση του κ. Γιάννη Ρουμπάρη. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ πολλά από τα αναφερόμενα στα έγγραφα πρόσωπα ‘κοσμούν’ και πάλι πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατέθεσα στον συμβολαιογράφο τα σχετικά στοιχεία διότι πιστεύω ότι καταρχήν το θέμα είναι πολιτικό», τόνισε ο κ. Πανούσης.
Και συνέχισε: «Προφανώς, εφόσον ο πρωθυπουργός θεωρεί σκόπιμο να τα καταθέσω στον εισαγγελέα, αυτό και θα πράξω τις επόμενες μέρες. Χαίρομαι που ο πρωθυπουργός θέλει να δει στις φωτογραφίες τα ονόματα των εμπλεκομένων τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν όχι με δικιά μου ευθύνη. Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός αν και τον ίδιο ‘βολεύει’ η εκκαθάριση του τοπίου. Στο πλαίσιο αυτό, καλό είναι να ενημερωθεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την ανακοίνωση στο Indymedia που βγήκε πριν από λίγο και να βγάλει τα συμπεράσματά του».
Στον εισαγγελέα αύριο ο Πανούσης
Αύριο το πρωί ο κ. Πανούσης θα επικοινωνήσει με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Κουτζαμάνη και θα της ζητήσει να πάει στο γραφείο της και να της δώσει το φάκελο με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του.
Στον κ. Πανούση έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση η επιστολή στο Indymedia καθώς θεωρεί περίεργο τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς να τον στοχοποιούν τη στιγμή που έχει φύγει εδώ και μήνες από το υπουργείο.
Ο κ. Πανούσης επικοινώνησε και με τον νυν αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα ο οποίος και τον ρώτησε εάν χρειάζεται περαιτέρω φύλαξη και του ζήτησε να τον ενημερώσει προσωπικά για οποιαδήποτε πληροφορία διαθέτει για όλα τα περιστατικά ώστε να ξεκινήσει και ο ίδιος έρευνα.
Αναφορικά με ονόματα, ρεπορτάζ του vimaonline σημειώνει πως αυτοί που τον απείλησαν δεν είναι ούτε υπουργοί, ούτε ούτε βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχουν απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησαν στο κόμμα του Π. Λαφαζάνη.
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.

Σχέδιο ἅλωσης τῆς Ὁρθοδοξίας στά Βαλκάνια ἀπό τή Μπίλντερμπεργκ

Οι triklopodia.com και Ποικιλοτρόπως κοινοποίησαν ένασύνδεσμο.
Πολλά δισεκατομμύρια εὐρώ θά διαθετοῦν μέσω τῆς τράπεζας CHACE MANΗATTAN τοῦ γνωστοῦ Ροκφέλερ γιά τόν ἀπόλυτο ἔλεγχο τῶν…
TRIKLOPODIA.GR

Η Ολιγαρχία των συμμοριών. Tου Γιώργου Κοντογιώργη

Ολιγαρχίες: Παλαιές, νέες και ολοένα χειρότερες, τελικά συμμορίες. Ενσάρκωση της ξένης εξάρτησης, προστίθεται.
Επαναστατήσαμε, για να απελευθερωθούμε από τους Οθωμανούς, και υποβληθήκαμε σε ένα κράτος εσωτερικής κατοχής που το ενορχηστρώνουν οι ολιγαρχικές συμμορίες». Ο Γιώργος Κοντογιώργης,…
TVXS.GR

Καταγγελίες Πανούση!!

Αθανάσιος Μιχαλόπουλος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ

ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ))
«Οι ασκήσεις της Μνήμης αποτελούν ενδυνάμωση της Ψυχής»
Ο συσχετισμός της άσκησης της μνήμης με τη λειτουργία των δομών του εγκεφάλου και την ενεργοποίηση πολλαπλών κέντρων του. Ποια η σχέση της μνημονικής τέχνης με την αστρονομία, τα ομηρικά έπη, τον νου, την ψυχή και το "διαλογίζεσθαι";
...Συνεχίστε την ανάγνωση
Ο Giorgos Kaleadis κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
5 ώρες