Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η ΝΔ χρεοκόπησε. Το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε. Το ποτάμι δεν έχει πάρει ακόμα επιδότηση. Ποιος πληρώνει τις διαφημίσεις του ΝΑΙ στην τηλεόραση; Εμείς έχουμε την απάντηση!


Wikileaks: Απόρρητες πληροφορίες και διάλογοι της Μέρκελ για την Ελλάδα


Οι κοριοί της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) κατέγραψαν «εξομολόγηση» της Μέρκελ
LIFO.GR

Έκτακτη παρέμβαση του στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Να τι προτείνουν οι δανειστές και οι υποστηρικτές του ΝΑΙ

·         Να νομοθετηθούν οι ομαδικές απολύσεις και να μην υπάρξει η επαναθέσπιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αν δεν το επιτρέψουν οι θεσμοί.
·         Να εφαρμοστεί πλήρως ο μνημονιακός νόμος 3863/2010 (νόμος Βρούτση) για το ασφαλιστικό.
·         Να εφαρμοστούν πλήρως οι εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ (αυξήσεις σε γάλα, ψωμί, αρτοποιεία, άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές κ.λπ.).
·         Να μειωθούν οι μισθοί στο Δημόσιο και να μειωθεί το προσωπικό του προφανώς με διαθεσιμότητες και απολύσεις.
·         Να περιοριστούν άμεσα οι πρόωρες συντάξεις.
·         Να καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ.
·         Να εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και η χρηματοδότηση των επικουρικών ταμείων να γίνεται μόνο από ίδιους πόρους.
·         Να καταργηθούν όλες οι εισφορές υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν τα ασφαλιστικά ταμεία, που συνεπάγεται μείωση των εσόδων τους κατά πάνω από 700 εκατ. ευρώ.
·         Να αυξηθούν οι κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη στις συντάξεις από το 4% στο 6%.
·         Να παγώσουν οι συντάξεις μέχρι το 2021.
·         Να μην επανέρθουν οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές στα επίπεδα του 2014.
·         Να περικοπούν κατά 900 εκατ. ευρώ (0,5% του ΑΕΠ) οι δαπάνες για την Υγεία και την κοινωνική πρόνοια, με ό,τι αυτό σημαίνει για τα Νοσοκομεία, τα επιδόματα κ.λπ.
·         Να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ δηλαδή του κορμού της ΔΕΗ.
·         Να πωληθούν οι μετοχές του ΟΤΕ που κατέχει το Δημόσιο.
·         Να επιβληθεί 23% ΦΠΑ στην εστίαση.
·         Να καταργηθεί η έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά.
·         Να επιβληθεί προκαταβολή φόρου 100% στις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες (μπλοκάκια).
·         Να καταργηθούν οι εκπτώσεις φόρου για τους αγρότες (πετρέλαιο, φόρος εισοδήματος).
·         Να μειωθεί το ακατάσχετο των 1.500 ευρώ στις καταθέσεις
·         Να αυξηθεί το επιτόκιο που ισχύει για τη ρύθμιση οφειλών
·         Να υπάρξουν συντριπτικά πλήγματα στο ελληνικό φάρμακο.
·         Να μην επιβληθεί η έκτακτη εισφορά 12 % στα κέρδη άνω των 500.000 για τη χρήση του 2014
Οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα δεν περνούν
Όλοι οι εργαζόμενοι  ψηφίζουμε μαζικά

ΟΧΙ

Μπραβο Νικο !!! ο ανεργος Ελληνας που εκανε τον Αδωνι ξεφτιλα


Αυτοί έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι και δεν είναι οι Τσίπρας - Βαρουφάκης

Αυτοί έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι και δεν είναι οι Τσίπρας - Βαρουφάκης
Δείτε πιο κάτω ποίοι έφεραν πραγματικά την Ελλάδα στη μεγάλη ρήξη..
.Για το ρόλο που έπαιξαν οι μεγάλοι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους, έχουν γραφτεί πολλά. Σημαντικοί διεθνείς επενδυτικοί όμιλοι και τράπεζες έσπευσαν από την αρχή της κρίσης να παρέχουν, με το αζημίωτο βέβαια, τις υπηρεσίες τους στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση. Αν μια τράπεζα κατάφερε να επικρατήσει στον ελληνικό χώρο από το 2009 και μετά, διατηρώντας άψογες σχέσεις με όλες τις κυβερνήσεις που ακολούθησαν, αυτή δεν είναι άλλη από τη Lazard.
Toν Φεβρουάριο, ο Γιάννης Βαρουφάκης, ανακοίνωσε ότι αναθέτει στην εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων το ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.
Η ανακοίνωση αυτή δεν έγινε τον Φεβρουάριο, τυχαία, πέντε μόλις μέρες μετά την ανάληψη Κυβέρνησης. Πρώτος σταθμός του νέου υπουργού Οικονομικών τότε ήταν η Γαλλία, είχε συνάντηση καταρχήν με το Γάλλο ομόλογό του, Μισέλ Σαπέν. Ο Σαπέν εκείνες τις ημέρες, είχε τηρήσει πιο ήπια στάση σε σχέση με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Β. Σόιμπλε και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξεταστεί κάποιου είδους απομείωση του ελληνικού χρέους. Και η γαλλική Lazard την ξέρει καλά αυτή τη δουλειά...
Στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε κάτι που λόγω των εξελίξεων εκείνων των ημερών είχε περάσει στα "ψιλά" των ΜΜΕ
Συγκεκριμένα ο Ματιέ Πιγκάς, ανώτατο στέλεχος της τράπεζας Lazard, εισηγήθηκε τη μείωση κατά 50% του χρέους που διακρατούν οι πιστωτές που ανήκουν στον επίσημο τομέα, θέση που υποστηρίζε και η ελληνική κυβέρνηση και προκάλεσε εκνευρισμό σε ΕΚΤ και Γερμανία. «Αυτή η αναδιάρθρωση είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν είναι μόνον απαραίτητη, αλλά είναι επίσης εφικτή», είχε αναφέρει τότε ο Πιγκάς σε μια δήλωσή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό BFM Business, και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα έχει γίνει εργαστήριο για αυτό, στο οποίο μπορεί να μετατραπεί όλη η Ευρώπη αύριο».
Ποια είναι η περίφημη Lazard;
Η εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων Lazard Asset Management είναι μια επιχείρηση με έδρα τις ΗΠΑ και την Γαλλία. Ιδρύθηκε το 1848 από του αδελφούς Alexandre, Simon και Elie Lazard, Ιουδαίους από την Αλσατία της Γαλλίας. Η εταιρία συνδέεται άμεσα με πάμπολλες δραστηριότητες με τους Ρότσιλντ, πολλά δε ανώτατα στελέχη της όπως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Kenneth Jacobs (επίσης Ιουδαίος) είναι μέλη της γνωστής σε όλους μας λέσχης Bilderberg.
Πότε την είχαμε ακούσει πρώτη φορά την Lazard;
Η ίδια εταιρία ήταν και σύμβουλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ του κ. Παπαδήμου. Επίσης η Lazard ήταν σύμβουλος των πρώην υπουργών Οικονομικών Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου στο «κούρεμα» του χρέους το 2012. Πέραν αυτών η Lazard είχε συνεργαστεί με την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου για την σκανδαλώδη πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον απατεώνα Λιβανέζο Ισκαντάρ Σάφα, φίλο της οικογένειας Παπανδρέου, και την πώληση των 4 αεροσκαφών Airbus της Ολυμπιακής σε μεταπρατική εταιρία μεσαζόντων με ευτελέστατο τίμημα.
Από τα ανωτέρω προκύπτει αβίαστα ότι η Lazard κανονικά σε ένα ευνομούμενο κράτος θα έπρεπε να είναι ήδη υπό τον έλεγχο της Δικαιοσύνης και της ανακριτικής έρευνας για τον ρόλο που έπαιξε στην υποταγή της Ελλάδας, μέσω του μνημονίου και του κουρέματος των ομολόγων, στους τοκογλύφους του διεθνούς Σιωνισμού.
Αντ’ αυτού ο υπουργός Οικονομικών Βαρουφάκης έβαλε ως σύμβουλο τον ιουδαϊκό λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Ο κ. Βαρουφάκης δεν το έκανε βέβαια από άγνοια. Το έκανε βάσει σχεδίου που μόλις άρχισε να ξεδιπλώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σχέδιο που περιλαμβάνει την συνέχιση της παγκοσμιοποίησης και του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Και εξηγούμεθα.
Από την ίδρυση της η Lazard συνεργάζεται στενά και εμπλέκεται με το αμερικανικό think tank «Council on Foreign Relations» που προωθεί τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ παγκοσμίως. Έτσι η πρόσφατη δήλωση «στήριξης» προς την ελληνική κυβέρνηση του Ομπάμα δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί εντύπωση. Η Lazard διαπλέκεται επίσης με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα σε πάμπολλες δραστηριότητες παγκοσμίως, διαπλέκεται δηλαδή με τους δυο εξέχοντες στυλοβάτες του διεθνούς Σιωνισμού. Η κύρια αποστολή των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων της Lazard στην Ελλάδα ήταν να συμβουλεύσει τον κ. Βαρουφάκη πως θα γίνει η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς να θιγούν στο ελάχιστο τα μεγάλα συμφέροντα των χρηματαγορών.

Γ. Κοντογιώργης: Οι 50 λόγοι της νέας συνθηκολόγησης

Γιώργος Κοντογιώργης
Συνέντευξη στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ News 90.1 FM της Λάρισας "Ακροβάτες του ονείρου" της 29.4.2015 και στο δημοσιογράφο Πέτρο Ιωάννου.

Όταν τελειώσει κι αυτό το πείραμα της ξεφτίλας και του βασανισμού ενός λαού εις το όνομα των κερδών, εσύ να μην ξεχάσεις.


Όταν τελειώσει κι αυτό το πείραμα της ξεφτίλας  και του βασανισμού ενός λαού εις το όνομα των κερδών, εσύ να μην ξεχάσεις. Μόνο οι μνήμες για αυτές τις ημέρες μπορούν να σε κρατήσουν άνθρωπο γ...
PITSIRIKIDOTNET.GR

Max Keizer: «Θα σκάσει η παγκόσμια φούσκα των 200 τρισ.δολαρίων με πυροκροτητή την Ελλάδα»!

http://www.propaganda.net.gr/economy/max-keizer-κντ1.

ΒΟΜΒΑ από τις ΗΠΑ: «Γερμανία σβήσε ΤΩΡΑ το χρέος της Ελλάδος, όπως έσβησε εκείνη το δικό σας το 1953″! Jun 27, 2015

http://newsbit.gr/LifeStyle/119940-bomba-apo-tis-hpa-germania-sbhse-twra-xreos-ths-ellados-opws-esbhse-ekeinh-diko-sas-1953

Το μεγαλύτερο 'πιστόλι' στην ιστορία του ΔΝΤ το έριξε η Ελλάδα! - 'Εγκλημα και τιμωρία' για το Ταμείο του τρόμου... | DefenceNet.gr

Το μεγαλύτερο 'πιστόλι' στην ιστορία του ΔΝΤ το έριξε η Ελλάδα! - 'Εγκλημα και τιμωρία' για το Ταμείο του τρόμου...