Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Συνεργασία της ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με την κυπριακή εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ.


    H ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ανακοινώνει την εκδοτική συνεργασία της με την καθημερινή κυπριακή εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία θα κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με εντεθειμένο ένα διακριτό 8σέλιδο με ύλη από την ΝΠ. Κάθε δίμηνο η ύλη της ΝΠ θα ολοκληρώνεται και θα αρχίζει η σταδιακή δημοσίευση του επόμενου τεύχους. Επίσης η ύλη της ΝΠ θα αναρτάται στην ηλεκτρονική έκδοση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Η συνεργασία εγκαινιάσθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου με εξαιρετικά ικανοποιητικό και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.
    Το διήμερο 10-11 Ιουνίου, ο διακεκριμένος δικηγόρος και senior analyst της ΝΠ  Γεώργιος Οικονόμου διοργάνωσε επίσκεψη της ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στην Κύπρο, προκειμένου να επικυρωθεί η συνεργασία και να πραγματοποιηθούν επί τη ευκαιρία και κάποιες ενημερωτικές επαφές. Στην αποστολή μετείχαν οι κκ. Αντώνης Παπαγιαννίδης, δικηγόρος-δημοσιογράφος και leader analyst της ΝΠ, Γεώργιος Οικονόμου, διοργανωτής της επίσκεψης και Μελέτης Μελετόπουλος, διευθυντής της ΝΠ.
    Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρύτανι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ.Περιστιάνη, όπου συμφωνήθηκε να διοργανωθούν στην Κύπρο σεμινάρια με ομιλητές αρθρογράφους της ΝΠ.
    Το βράδυ παρετέθη στην ομάδα της ΝΠ δείπνο από τον Γιώργο Τσαλακό, Διευθυντή της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, με συμμετοχή κορυφαίων δημοσιογράφων του κυπριακού τύπου.
    Την Πέμπτη το πρωί, οι συντελεστές της ΝΠ παρέθεσαν πρόγευμα στον κ. Σοφοκλή Μιχαηλίδη, πρώην διοικητή της Τραπέζης Κύπρου, με τον οποίον αντηλλάγησαν απόψεις για την κυπριακή οικονομία και τις επιπτώσεις της κρίσης.
    Στις 11 πραγματοποιήθηκε συνάντηση διάρκειας μίας και ημίσεως ώρας με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου κ. Ιωάννη Κασουλίδη, με τον οποίον συζητήθηκε όλο το φάσμα του Κυπριακού και της κυπριακής εξωτερικής πολιτικής.
    Στις 1 πραγματοποιήθηκε γεύμα με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Κύπρου Μιχαήλ Σαρρή, ο οποίος ανέλυσε την κυπριακή κρίση και τον τρόπο με τον οποίον η Κύπρος ανέκαμψε.
    Στις 4 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον κ.Τσαλακό και άλλα στελέχη της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας στην Λατσιά, όπου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα επίσκεψη της ΝΠ στην Κύπρο το φθινόπωρο.
   Η αποστολή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου